مدلسازی سیستمی «من» و «نهاد» بررسی می‌شود

دوره‌ی آموزشی-پژوهشی مدلسازی سیستمی من و نهاد، چارچوبی نظری را شرح می‌دهد که در بستر نظریه‌ی سیستم‌های پیچیده برای فهم ارتباط میان فرد و جامعه پرداخته شده است. این دیدگاه رویکردی میان‌رشته‌ای به مسئله‌ی پیوند میان عاملیت و ساختار، یا اندرکنش میان سطح روانشناختی (من) و سطح جامعه‌شناختی (نهاد) را تحلیل می‌کند و در ضمن به پیوند این دو با سطوح زیستی و فرهنگی نیز می‌پردازد.

برگزارکننده‌‌ی آن نیز موسسه‌ی فرهنگی-هنری خورشید است که با همکاری مرکز آموزشی و علمی-کاربردی فرهنگ و هنر (واحد ۴۶) و به استادی دکتر شروین وکیلی، دوره‌های آموزشی نامبرده را برگزار خواهد کرد.

«مبانی نظریه‌ی سیستم‌های پیچیده» نام نخستین گام از مجموعه دوره‌های مدلسازی سیستمی است که هر یک در قالب گام‌های یک ماهه (در چهار نشست) و پیاپی برگزار می‌شود.

نخستین گام این دوره‌ها با عنوان «مبانی نظریه‌ی سیستم‌های پیچیده»، شامل چهار نشست با سرفصل‌های «اطلاعات، پیچیدگی و رویکرد کُل‌گرا؛ رویکردی میان‌رشته‌ای»، «سیستم‌های خودسازمانده و خودزاینده؛ از سلول تا تمدن‌ها»، «هم‌افزایی و سلسله مراتب: بازتعریف مفهوم حیات و جامعه» و «فراز، قلبم، و سایر رمزگانِ چهارگانه» خواهد بود.

نخستین نشستِ این دوره در روز یکشنبه ۳۰ فروردین ماه ۱۳۹۴، ساعت ۶ تا ۸ پس از نیمروز، در مرکز آموزشی و علمی-کاربردی فرهنگ و هنر (واحد ۴۶) واقع در میدان انقلاب، خیابان جمالزاده شمالی، کوچه‌ی شهید محمد بزمه، پلاک ۲، طبقه ۲، کلاس شماره ۲۰۲، تلفن : ۶۶۵۹۶۱۸۸ برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای هماهنگی و نام‌نویسی می‌توانند با خانم امینی : ۰۹۳۷۲۳۲۰۷۶۵-۰۲۱۸۸۲۶۰۵۵۵ تماس بگیرند.

modelsazi

همچنین ببینید

دوره‌ی آموزشی «غزل‌های عرفانی»

دوره‌ی جدید آموزشی غزل‌های عرفانی (حضوری و مجازی) برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *